ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Παιδί με κινητικά προβλήματα περιμένει οκτώ μήνες βοήθεια από το Υπουργείο»

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Παιδί με κινητικά προβλήματα περιμένει οκτώ μήνες βοήθεια από το Υπουργείο»

Ένα ενδεικτικό περιστατικό για να καταδείξει τα πραγματικά προβλήματα στο δημόσιο σχολείο ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (14/9) ο Γιώργος Περδίκης.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών εξεμάνη για τις πρακτικές της κυβέρνησης και τα «δύο ψωροεκατομμύρια» που προτάσσει ως ζημιά.

Ανέφερε δε ότι μαθητής σχολείου της Λεμεσού με κινητικά προβλήματα, που η τάξη του βρίσκεται στον πρώτο όροφο, περιμένει βοήθεια από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από τον Δεκέμβριο του 2017.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο κ. Περδίκης σημείωσε ότι ο ίδιος έκανε ερώτηση στο αρμόδιο υπουργείο για να λάβει την απάντηση πως βγήκαν προσφορές για συνοδό στο παιδί τον Σεπτέμβριο του 2018.

Επομένως, θα καθυστερήσει αρκετά η βοήθεια στο παιδί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE