Παρουσίαση ανανέωσης χορηγικής συνεργασίας με DIMCO – ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσίαση ανανέωσης χορηγικής συνεργασίας με DIMCO – ΒΙΝΤΕΟ

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

«Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία DIMCO παρουσίασε Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαριο (Δημόσια) Λτδ, το πρωί της Τετάρτης (12/09) στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού του κέντρου στο Κολόσσι.

Την Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαριο (Δημόσια) Λτδ εκπροσώπησε το Μέλος του Δ.Σ της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας κ.Γιώργος Λακκοτρύπης, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ.Κούλλα Σταυρινίδου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο διεθνής τερματοφύλακας, Τάσος Κίσσας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι: «Όταν είσαι ο Απόλλωνας ψάχνεις συνεχώς νέες συνεργασίες. Πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε για να πρωταγωνιστούμε εντός και εκτός συνόρων».

Το Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, Γιώργος Λακκοτρύπης ανέφερε: «Το λογότυπο της εταιρείας θα παρουσιάζεται για 2η σερί χρονιά στο παντελονάκι της ομάδας».

Εκ μέρους της εταιρείας DIMCO ο Αλέξης Δημητρίου υπογράμμισε: «Είναι πολύ επαγγελματική η συνεργασία μας με τον Απόλλωνα. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα. Είναι τιμή μας, το λογότυπο της εταιρείας να εμφανίζεται στην στολή μιας μεγάλης ομάδας».

Από την πλευρά του ο Τάσος Κίσσας δήλωσε: «Ευχαριστούμε την εταιρεία DIMCO. Ευχόμαστε να έχουμε αρκετές επιτυχίες εντός και εκτός Κύπρου» ανέφερε ο Κύπριος τερματοφύλακας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE