ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στον Γενικό Εισαγγελέα η Κυβέρνηση – Σε συντονισμό με τους οργανωμένους γονείς

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στον Γενικό Εισαγγελέα η Κυβέρνηση – Σε συντονισμό με τους οργανωμένους γονείς

Με τους οργανωμένους γονείς αναμένεται να συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Χαμπιαούρης.

Μετά την ανακοίνωση των εκπαιδευτικών οργανώσεων για 48ωρη απεργία την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9), το Υπουργείο Παιδείας εργάζεται για συντονισμό με τους οργανωμένους γονείς.

Όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, η διυπουργική επιτροπή έλαβε οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να αποταθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για αξιοποίηση όλων των νομικών εργαλείων για προάσπιση της Δημόσιας Παιδείας.

Η κυρία Βασιλείου επανέλαβε ότι η συμφωνία που προέκυψε στις 6 Σεπτεμβρίου μπορεί να βοηθήσει στη λύση του προβλήματος.

Υπογράμμισε δε ότι σε περίπτωση που επεκταθεί η απεργία, θα μελετηθούν μέτρα και για αναπλήρωση του διδακτικού χρόνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE