Έγινε εκατομμυριούχος επειδή υπάρχει ο Ρονάλντο και η Μαντόνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έγινε εκατομμυριούχος επειδή υπάρχει ο Ρονάλντο και η Μαντόνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ιάπωνας κροίσος μπορεί να μην γνώριζε προσωπικά είτε την Μαντόνα είτε τον Ρονάντο αλλά η παρουσία τους τον έκαναν δισεκατομμυριούχο.

Ο Τσιγόσι Ματσουσίτα σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού τύπου δημιούργησε μια εταιρεία η οποία πουλά διάφορα προϊόντα όπως προστασίας προσώπου η οποία σχεδιάστηκε από την διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα.

Επίσης στην περίπτωση του Ρονάλντο η εταιρεία δημιούργησε ένα προϊόν εκγύμνασης μυών το οποίο προώθησε ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Όπως λέει και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πολλοί θα φοβούνταν να προσεγγίσουν με μια νέα εταιρεία τους διάσημους αυτούς ανθρώπους.

Αλλά αυτός τους προσέγγισε και κατάφερε να τους πείσει με αυτή του την κίνηση να του βγαίνει προς το καλό.

Μόνο για το 2017 η εταιρεία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 400 Εκατομμύρια δολάρια.

Ο 48χρονος Ματσουσίτα κατάφερε με την τολμηρή του αυτή κίνησε να γίνει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

Άλλοι στην θέση του δεν θα μπορούσαν να πετύχουν αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE