Νέος Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα – Ήταν στο Κραν Μοντανά

Νέος Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα – Ήταν στο Κραν Μοντανά

Ξανά στην τουρκική «πρεσβεία» στα κατεχόμενα ήταν το 2013 ο νέος «πρέσβης» της Τουρκίας, Αλί Μουράτ Μπαστσιερί, σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ.

Ήταν επίσης και στην τουρκική αντιπροσωπεία στην Διάσκεψη για την Κύπρο στο Κραν Μοντανά ως μέλος στο γραφείο για την Κύπρο στο τουρκικό ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά τ/κ ΜΜΕ, ο Μπαστσιερί το 2015 είχε διοριστεί Βοηθός Γενικού Διευθυντή στο ΥΠΕΞ για θέματα ΒΑ Μεσογείου.

Δεν αναφέρεται πότε φεύγει ο νυν «πρέσβης» Ντεριά Κανμπάι και αναλαμβάνει ο Μπαστσιερί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE