Νέος Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα – Ήταν στο Κραν Μοντανά

Νέος Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα – Ήταν στο Κραν Μοντανά

Ξανά στην τουρκική «πρεσβεία» στα κατεχόμενα ήταν το 2013 ο νέος «πρέσβης» της Τουρκίας, Αλί Μουράτ Μπαστσιερί, σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ.

Ήταν επίσης και στην τουρκική αντιπροσωπεία στην Διάσκεψη για την Κύπρο στο Κραν Μοντανά ως μέλος στο γραφείο για την Κύπρο στο τουρκικό ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά τ/κ ΜΜΕ, ο Μπαστσιερί το 2015 είχε διοριστεί Βοηθός Γενικού Διευθυντή στο ΥΠΕΞ για θέματα ΒΑ Μεσογείου.

Δεν αναφέρεται πότε φεύγει ο νυν «πρέσβης» Ντεριά Κανμπάι και αναλαμβάνει ο Μπαστσιερί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE