Ο Μίμης Πλέσσας έπεσε στη σκηνή - Επί ποδός Χατζηνάσιος και Θεοφάνους - VIDEO

Ο Μίμης Πλέσσας έπεσε στη σκηνή - Επί ποδός Χατζηνάσιος και Θεοφάνους - VIDEO

Μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία δόθηκε την Τετάρτη, 12/9, στο Ηρώδειο με τους Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Χατζηνάσιο και Γιώργο Θεοφάνους.

H βραδιά στο Ηρώδειο ξεκίνησε με ένα απρόοπτο στη μεγάλη συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με τους Μίμη ΠλέσσαΓιώργο Χατζηνάσιο και Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Μίμης Πλέσσας κατά την είσοδο των τριών μουσικοσυνθετών στην σκηνή παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη σκηνή.

Οι θεατές λαχτάρησαν για λίγο, αλλά με τη βοήθεια του Χατζηνάσιου και του Θεοφάνους, ο μουσικοσυνθέτης σηκώθηκε και το κοινό καταχειροκρότησε και τους τρεις.

Ο Γιώργος Θεοφάνους καθησύχασε το κοινό που έμεινε να βλέπει το όλο σκηνικό με ένα νεύμα του χεριού του.

Ο Μίμης Πλέσσας ξαναστάθηκε στα πόδια και έδωσε μια καταπληκτική παράσταση.  

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από την εν λόγω υπέροχη βραδιά στο video του zappitgr:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE