ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται από τις 3 Αυγούστου - Έχει δύο ονόματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται από τις 3 Αυγούστου - Έχει δύο ονόματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τη φωτογραφία του καταζητούμενου με τα δύο ονόματα.

Η Αστυνομία να καταζητεί τον VITALI GAGLOVI ή MIKHEILI KHOSHMAZARASHVILI, 44 ετών από τη Γεωργία, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 3 Αυγούστου 2018, στη Λεμεσό.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE