Τόσο καιρό γιατί ΑΓΝΟΟΥΣΑΤΕ τους οργανωμένους…

Τόσο καιρό γιατί ΑΓΝΟΟΥΣΑΤΕ τους οργανωμένους…

Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση του Κλεάνθη Γεωργιάδη, σε σχέση με το αίτημα (ΕΔΩ) του Συνασπισμού Κυπρίων Οπαδών. 

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 6» (ΕΔΩ) ανέφερε, ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μπουν σε διάλογο. 

Προκύπτει όμως το ερώτημα, γιατί τόσο καιρό τους αγνοούσαν τους οργανωμένους οπαδούς; Είχαν χτυπήσει τις καμπάνες, αρκετό καιρό πριν μπει σε εφαρμογή ο νόμος. 

Για να μην μιλήσουμε για κάποιους, οι οποίοι λανθασμένα, εστιάζουν το πρόβλημα της βίας στους οργανωμένους. 

Ξεχνώντας τους άλλους με τα…κοστούμια -και με καθωσπρεπισμό- που κάνουν τα δικά τους και δεν τους λέει κανείς οτιδήποτε.

Η αποστασιοποίηση του κόσμου από τα γήπεδα (τουλάχιστον σημαντικής μερίδας) κατά τα τελευταία χρόνια, αποτελεί κυρίως αντίδραση για το «έργο» όλων αυτών που καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο. Κι όχι μόνο για τα όποια φαινόμενα βίας υπήρξαν στα γήπεδα.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE