ΚΥΠΡΟΣ: Ακατάλληλες 30.000 στολές παραλλαγής – Παρέμβαση ΥΠΑΜ και ΓΕΕΦ

ΚΥΠΡΟΣ: Ακατάλληλες 30.000 στολές παραλλαγής – Παρέμβαση ΥΠΑΜ και ΓΕΕΦ

Εκτός προδιαγραφών τέθηκαν οι νέες στολές παραλλαγής που είχαν παραδοθεί από τον ανάδοχο στην Εθνική Φρουρά.

Ο σχεδιασμός ήταν να διεξαχθεί η παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου με τη νέα στολή παραλλαγής, ωστόσο αυτή απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με τον Άγγελο Νικολάου («Ο Φιλελεύθερος») διεξήχθη μίνι διαγωνισμός για την ανάθεση της προμήθειας 30.000 νέων στολών παραλλαγής για το 2018 και για ολόκληρη την Εθνική Φρουρά.

Τον διαγωνισμό κέρδισε ο ίδιος που προμήθευσε τον στρατό και την περασμένη χρονιά, ωστόσο οι στολές κρίθηκαν ότι δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές.

Καταβλήθηκαν προσπάθειες να βρεθεί λύση και του θέματος επιληφθεί ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας.

Μαζί με το ΓΕΕΦ σταμάτησε τις όποιες διαδικασίες για τις 500 στολές που θα χρησιμοποιούνταν στην παρέλαση και βρήκαν τρόπο να μην υποστεί η Κυπριακή Δημοκρατία την επιβάρυνση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE