ΚΥΠΡΟΣ: Ακατάλληλες 30.000 στολές παραλλαγής – Παρέμβαση ΥΠΑΜ και ΓΕΕΦ

ΚΥΠΡΟΣ: Ακατάλληλες 30.000 στολές παραλλαγής – Παρέμβαση ΥΠΑΜ και ΓΕΕΦ

Εκτός προδιαγραφών τέθηκαν οι νέες στολές παραλλαγής που είχαν παραδοθεί από τον ανάδοχο στην Εθνική Φρουρά.

Ο σχεδιασμός ήταν να διεξαχθεί η παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου με τη νέα στολή παραλλαγής, ωστόσο αυτή απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με τον Άγγελο Νικολάου («Ο Φιλελεύθερος») διεξήχθη μίνι διαγωνισμός για την ανάθεση της προμήθειας 30.000 νέων στολών παραλλαγής για το 2018 και για ολόκληρη την Εθνική Φρουρά.

Τον διαγωνισμό κέρδισε ο ίδιος που προμήθευσε τον στρατό και την περασμένη χρονιά, ωστόσο οι στολές κρίθηκαν ότι δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές.

Καταβλήθηκαν προσπάθειες να βρεθεί λύση και του θέματος επιληφθεί ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας.

Μαζί με το ΓΕΕΦ σταμάτησε τις όποιες διαδικασίες για τις 500 στολές που θα χρησιμοποιούνταν στην παρέλαση και βρήκαν τρόπο να μην υποστεί η Κυπριακή Δημοκρατία την επιβάρυνση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE