ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Θα προχωρούσαν άμεσα σε απεργία οι εκπαιδευτικοί – Σκέφτηκαν γονείς και μαθητές

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Θα προχωρούσαν άμεσα σε απεργία  οι εκπαιδευτικοί – Σκέφτηκαν γονείς και μαθητές

Υπήρχαν εκπαιδευτικοί που ζήτησαν να προχωρήσουν άμεσα σε απεργία, ωστόσο αυτό θα ήταν άδικο για τους γονείς, υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ότι αν προχωρούσαν σε απεργία από την Πέμπτη (13/9) θα ήταν άδικο για τους γονείς, αφού έπρεπε να τους δοθούν κάποιες ημέρες για να κάνουν τις διευθετήσεις τους.

Επίσης είπε ότι θα αποσταλεί και σχετική ανακοίνωση στους γονείς.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση που λήφθηκα από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις είναι όπως προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE