ΕΓΙΝΕ η χειρουργική επέμβαση – ΞΕΚΙΝΗΣΕ η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ του ποδοσφαιριστή

ΕΓΙΝΕ η χειρουργική επέμβαση – ΞΕΚΙΝΗΣΕ η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ του ποδοσφαιριστή

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής της, Κρίστης Ανδρέου, υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού.

Αναλυτικά:

»Ανακοίνωση

Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κρίστης Ανδρέου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού από τους Δρ Παναγιώτου και Δρ Κορδάλη.
Η περίοδος αποθεραπείας ξεκινά άμεσα.
Ευχόμαστε στον Κρίστη να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ε.Ν.Π».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE