Ποιος ανέλαβε το ψήσιμο της σούβλας με την κουκλάρα φίλαθλο στη Λεμεσό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ποιος ανέλαβε το ψήσιμο της σούβλας με την κουκλάρα φίλαθλο στη Λεμεσό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο φροντιστής της Καρμιώτισσας, Ξένιος Ξενοφώντος ανέλαβε το ψήσιμο της σούβλας στο δείπνο που παραθέτει η ομάδα στους παίκτες στο σωματείο.

Ο Ξένιος ανέλαβε το όλο έργο μαζί με μια κουκλάρα φίλαθλο, την Κωνσταντίνα Κυριάκου και στις πιο κάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τα χαμόγελα που έδωσαν απλόχερα στο φακό του Themasports.com.

Οι φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE