Η ομορφότερη στιγμή από το γαμήλιο γλέντι της Αντριάνας Αθανασίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ομορφότερη στιγμή από το γαμήλιο γλέντι της Αντριάνας Αθανασίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αρχισυντάκτρια της Χριστιάνας Αριστοτέλους παντρεύτηκε κι εμείς παρατηρώντας το άλμπουμ της βρήκαμε ένα πραγματικά υπέροχο στιγμιότυπο. 

Η Αντριάνα Aθανασίου ντύθηκε νυφούλα το Σάββατο, 8/9 σε έναν γάμο με λαμπερούς καλεσμένους και πολλή αγάπη .

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής 'Με αγάπη Χριστιάνα' παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο, μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας και έρωτα.

Η Αντριάνα Αθανασίου έλαμπε στο παραμυθένιο νυφικό της και ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της.

Η αρχισυντάκτρια ευχαρίστησε τους καλεσμένους της με την δημοσίευση φωτογραφιών αδημοσίευτων από τον γάμο της και το σχόλιο: 'Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ που ήσασταν εκεί αυτήν την όμορφη μέρα της ζωής μας. Οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Ευχαριστώ και όλους αυτούς που βοήθησαν για να γίνει αυτή η νύχτα μαγική...'.

Το ωραιότερο στιγμιότυπο από το γαμήλιο γλέντι όταν ο γαμπρός σήκωσε τη νύφη  στην αγκαλιά του:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE