Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Εντός αποδεκτών ορίων οι προβλέψεις ΥΠΟΙΚ για το 2019

Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Εντός αποδεκτών ορίων οι προβλέψεις ΥΠΟΙΚ για το 2019

Οι μακροοικονομικές και δημοσιονομικές προβλέψεις για το 2019 είναι εντός αποδεκτών ορίων, αναφέρει το Δημοσιονομικό Συμβούλιο.

Σε ανακοίνωσή του το Δημοσιονομικό Συμβούλιο σημειώνει ότι αφού έλαβε από το Υπουργείο Οικονομικών τις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές προβλέψεις που συνοδεύουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό για το έτος 2019, σε συνεδρία του στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, τις αξιολόγησε και εκτιμά ότι είναι εντός αποδεκτών ορίων.

Τα στοιχεία που λήφθηκαν υπόψη για την παράθεση της συγκεκριμένης εκτίμησης θα συμπεριληφθούν στη Φθινοπωρινή Έκθεση του Συμβουλίου, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE