LIFESTYLE

Δεν υπάρχει η Ελεονώρα! Αυτοτρολάρεται με την Κύπρια μητέρα ενός 7μηνου βρέφους που πέρασε στο Next Top Model - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχει η Ελεονώρα! Αυτοτρολάρεται με την Κύπρια μητέρα ενός 7μηνου βρέφους που πέρασε στο Next Top Model - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν να μην επιστρέψει στα τηλεοπτικά... και στο twitter. Η γυναίκα ξέρει να κερδίζει και μάλιστα κατά κράτος... 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελεονώρα Μελέτη γίνεται talk of the town με τα σχόλιά της στο Twitter για διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, στα οποία εκφέρει γνώμη και άποψη.

Το βράδυ της Δευτέρας, 10/9,  έκανε πρεμιέρα στο Star, το Greece’s Next Top Model και η Ελεονώρα δεν σταμάτησε να τρολάρει το show μόδας και τις αψεγάδιαστες κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή στο reality.

Η Ελεονώρα, μάλιστα, σε ένα από τα σχόλιά της αυτοσαρκάστηκε για τα κιλά της, μετά τη γέννηση της κόρης της, με αφορμή ένα 20χρονο μοντέλο από την Κύπρο, που γέννησε πριν επτά μήνες και το σώμα της ήταν αψεγάδιαστο.

Όπως σχολίασε: 'Έχει μωρό 7 μηνών και κάνει πασαρέλα. Κάτι κάνω λάθος και είμαι ακόμα 70 με μπράτσα σαν της θείας και κυτταρίτιδα ακόμα και στα δόντια. 

Η παρουσιάστρια του Alpha είναι γνωστή για το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτει και τα tweets της μπήκαν μέσα σε λίγη ώρα στα κορυφαία του hashtag #GNTMgr.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top