ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεψαν την Παναγία Χρυσοσπηλιώτισσα – Αναγνωρίζονται οι δράστες

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεψαν την Παναγία Χρυσοσπηλιώτισσα – Αναγνωρίζονται οι δράστες

Κλοπή στο Ναό της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε δυο άτομα εισέβαλαν στον ναό της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στην Κάτω Δευτερά γύρω στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 12/09, όπου απέσπασαν από το σημείο αριθμό χαρτονομισμάτων.

Την κλοπή επιβεβαίωσε στο ThemaOnline, o ιερέας της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας όπου λαμβάνουν καταθέσεις από τον ιερέα και τα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή, ενώ παράλληλα εξετάζεται και το υλικό του κλειστού κυκλώματος.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE