ΚΥΠΡΟΣ: Ανύπαρκτος ο σεισμός στο νησί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανύπαρκτος ο σεισμός στο νησί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιφανειακός σεισμός καταγράφηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα, ο σεισμός σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων, στον κόλπο της Αττάλειας, 224 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Κύπρου.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μόνο σε πολύ υψηλά κτήρια του νησιού και χωρίς να προκαλέσει ανησυχία. Ήταν, με λίγα λόγια, ανεπαίσθητος.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE