ΚΥΠΡΟΣ: Ανύπαρκτος ο σεισμός στο νησί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανύπαρκτος ο σεισμός στο νησί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιφανειακός σεισμός καταγράφηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα, ο σεισμός σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων, στον κόλπο της Αττάλειας, 224 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Κύπρου.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μόνο σε πολύ υψηλά κτήρια του νησιού και χωρίς να προκαλέσει ανησυχία. Ήταν, με λίγα λόγια, ανεπαίσθητος.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE