ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση της υγείας 35χρονου

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση της υγείας 35χρονου

Εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στην Γιόλου διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 04:10 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/9), 35χρονος, ο οποίος στεκόταν στο πίσω μέρος σκυβαλοφόρου οχήματος ενώ αυτό κινείτο για το περιμάζεμα σκουπιδιών, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο.

Από την πτώση του, ο 35χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη θλαστικό τραύμα κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε ο αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού, διαφάνηκε πως το σκυβαλοφόρο όχημα είναι ιδιωτικό και μαζεύει τα σκουπίδια από τα υποστατικά της κοινότητας Γιόλου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE