ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Ήξερε για ελέγχους ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Ήξερε για ελέγχους ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας

Ορισμένοι από τους ελέγχους της αστυνομίας ήταν γνωστοί στον ιδιοκτήτη της μπυραρίας και φρόντιζε να απουσιάζει.

Αυτό ανέφεραν οι τέσσερις γυναίκες που εμπλέκονται στην υπόθεση εμπορίας προσώπων με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών.

Όπως πρώτο μετέδωσε το ThemaOnline, για το κύκλωμα συνελήφθησαν δύο πρόσωπα και τρεις αστυνομικοί, ο ένας μάλιστα οδηγός του Γενικού Εισαγγελέα.

Οι πέντε οδηγήθηκαν την Τρίτη (11/9) ενώπιον Δικαστηρίου ωστόσο έφεραν ένσταση και αρνούνται κάθε ανάμιξη, ενώ αναμένεται την Τετάρτη (12/9) να εκδοθεί εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη («Ο Φιλελεύθερος») οι τέσσερις γυναίκες έζησαν συνθήκες απειλών, εκφοβισμού και κατακράτησης χρημάτων.

Ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας τους έβαζε πρόστιμο αν δεν συμμορφώνονταν στους κανόνες του.

Δέχονταν απειλές για απέλαση, ενώ τους κατακρατούνταν 10 ευρώ από τον μισθό τους.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες και κάτι που δημιουργεί χειροπιαστές υποψίες για την εμπλοκή αστυνομικών, ο ιδιοκτήτης γνώριζε ορισμένους ελέγχους του ΟΠΕ και φρόντιζε να είναι απών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.