ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: «Ηχηρό» ΟΧΙ της Κυβέρνησης στις προτάσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: «Ηχηρό» ΟΧΙ της Κυβέρνησης στις προτάσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Χωρίς «άσπρο καπνό» έληξε η συνεδρία της διυπουργικής επιτροπής για την παιδεία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Κυβέρνηση απορρίπτει τις προτάσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Αβέβαιο το μέλλον στη παιδεία , καθώς πλέον τα περιθώρια για συμφωνία στενεύουν με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις να προτίθενται να υλοποιήσουν τα μέτρα που έχουν εξαγγγείλει και το Προεδρικό να ετοιμάζει ανακοίνωση- τοποθέτηση που αναμένεται να ρίξει «λάδι στη φωτιά»

Η θέση της ΠΟΕΔ χωρίς συνυπογραφή των υπολοίπων απορρίπτεται, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος 

Η θέση που προτείνει η ΠΟΕΔ χωρίς συνυπογραφή των άλλων εκπαιδευτικών οργανώσεων απορρίπτεται, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου στο ΚΥΠΕ.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για την αντίδραση από πλευράς κυβέρνησης στην πρόταση των εκπαιδευτικών οργανώσεων ο κ. Προδρόμου είπε ότι «αυτή τη στιγμή, ο Πρόεδρος της Διυπουργικής Επιτροπής, (ΣΣ Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης) δίνει γραπτή απάντηση εκ μέρους της Επιτροπής και της Κυβέρνησης στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ που έστειλε την επιστολή σήμερα το απόγευμα».

«Η θέση που προτείνει η ΠΟΕΔ, χωρίς συνυπογραφή των άλλων απορρίπτεται», είπε.

Σε περαιτέρω ερώτηση για το κατά πόσο δεν είναι εκ μέρους και των τριών οργανώσεων η επιστολή, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε αρνητικά.

«Όχι. Την υπογράφει μόνο η ΠΟΕΔ», είπε, προσθέτοντας ότι ενώ σε πρωινή επιστολή περιλαμβάνονταν όλες οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, στην απογευματινή επιστολή την θέση για αντιμετώπιση του προβλήματος την υπογράφει μόνο η ΠΟΕΔ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.