ΚΥΠΡΟΣ: Θα μπορούσε να σκοτωθεί – Υπερφόρτωσε το δίκυκλό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θα μπορούσε να σκοτωθεί – Υπερφόρτωσε το δίκυκλό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έβαλε όσα κιβώτια χωρούσαν, και ακόμα παραπάνω!  

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «I love Cyprus ΡΕ», δείχνει έναν οδηγό δίκυκλου να το έχει υπερφορτώσει με πλαστικά κιβώτια.

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι ο οδηγός δεν θα είχε την απαραίτητη ισορροπία πάνω στο όχημά του και ότι, δεν είναι καθόλου δύσκολο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Πάντως, τέτοιου είδους κινήσεις, είναι προτιμότερο να αποφεύγονται και να επιλέγονται πιο ορθοί τρόποι να μεταφέρονται οι κούτες και όσα πρόκειται να τοποθετηθούν εντός τους!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE