ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Φτιάχνουν τρίτη λωρίδα οι κατοχικές αρχές

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Φτιάχνουν τρίτη λωρίδα οι κατοχικές αρχές

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα είναι έτοιμη, σύμφωνα με τον «υπουργό συγκοινωνιών», Τολγκά Ατακάν, η τρίτη λωρίδα από και προς το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Ατακάν προέβη στην ανακοίνωση αυτή μέσω του λογαριασμού του στο Τουίτερ, γράφοντας επίσης ότι μελετούν τρόπους αποσυμφόρησης της κίνησης στο οδόφραγμα λόγω της έκδοσης ασφάλειας αυτοκινήτου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE