ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο

Θα κλείνει τμηματικά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού σύμφωνα με την αστυνομία.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την αερογέφυρα Μονής, λόγω εργασιών που διεξάγονται από την ΑΗΚ, την Τρίτη και την Τετάρτη (11-12/9/2018) μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 5 μ.μ., θα κλείνει τμηματικά μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 500 περίπου μέτρων και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.    

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE