SABAH: Αμερικανοί πράκτορες στην φύλαξη των Τούρκων αξιωματικών

SABAH: Αμερικανοί πράκτορες στην φύλαξη των Τούρκων αξιωματικών

Σε σχετικό δημοσίευμά της στην ηλεκτρονικής της έκδοση η φιλοκυβερνητική Sabah σημειώνει πως η Τουρκία έχει «αποκωδικοποιήσει» το σημείο στο οποίο φυλάσσονται οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί οι οποίοι έχουν καταφύγει στην Ελλάδα αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν.

Συγκεκριμένα η Sabah σε ρεπορτάζ το οποίο φέρει τον τίτλο «Ελλάδα και ΗΠΑ δημιουργούν ασπίδα κατά των προδοτών», αναφέρει πως περισσότερα από 200 άτομα φυλάσσουν σήμερα τους Τούρκους αξιωματικούς και σημειώνει μάλιστα πως το κόστος φύλαξης ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ κάθε μήνα.

Η εφημερίδα τονίζει επίσης πως στις δυνάμεις φύλαξης των Τούρκων αξιωματικών πέρα από Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ μετέχουν και αμερικανοί πράκτορες ενώ τονίζεται πως υπάρχουν και κλιμάκια ελεύθερων σκοπευτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE