Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι θέσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων θα αποσταλούν στον Πρόεδρο της Διυπουργικής Επιτροπής που όρισε το Υπουργικό Συμβούλιο για να διαχειριστεί τη κρίση στην παιδεία, Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, και θα κοινοποιηθούν στους Υπουργούς Εργασίας και Γεωργίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ενημέρωσαν και προφορικά την Διυπουργική Επιτροπή.
Την Τετάρτη 12/9 συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνέρχονται τα σώματα των εκπαιδευτικών οργανώσεων αρχικά σε ξεχωριστές συνεδρίες και στη συνέχεια σε κοινή συνεδρία για τελικές αποφάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις