Εκπρόσωπος: Δεν έχει ενώπιόν της η Διυπουργική Επιτροπή εναλλακτική πρόταση από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις

Εκπρόσωπος: Δεν έχει ενώπιόν της η Διυπουργική Επιτροπή εναλλακτική πρόταση από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις

Η Διυπουργική Επιτροπή από την ώρα που ολοκλήρωσε τις διαβουλεύσεις με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, δεν έχει ενώπιον της οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση ή τοποθέτηση που να συνάδει με όσα έχουν συμφωνηθεί κατά τις διαβουλεύσεις που ολοκληρώθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου, ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.


Οπως αναφέρει, "επειδή διαδίδεται ότι οι εκπαιδευτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις αναμένουν από την Κυβέρνηση να τοποθετηθεί σε προτάσεις τους, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η Διυπουργική Επιτροπή από την ώρα που ολοκλήρωσε τις διαβουλεύσεις με τις οργανώσεις, δεν έχει ενώπιον της οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση ή τοποθέτηση που να συνάδει με όσα έχουν συμφωνηθεί κατά τις διαβουλεύσεις που  ολοκληρώθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE