Παίζουν ή όχι οι τρεις του Απόλλωνα το Σάββατο; Οι θέσεις των δύο ομάδων

Παίζουν ή όχι οι τρεις του Απόλλωνα το Σάββατο; Οι θέσεις των δύο ομάδων

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησαν τη Δευτέρα στον ΣΠΟΡ FM 95.0 οι υπεύθυνοι επικοινωνίας Απόλλωνα και Πάφου FC, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ζήτημα εάν θα αγωνιστούν οι τρεις παίκτες που ήταν στη Λεμεσιανή ομάδα και αυτή τη σεζόν είναι στο δυναμικό της Παφιακής.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε «Αλίμονο εάν μπαίναμε σε αυτή την διαδικασία και να συζητούσαμε δημόσια τους όρους που μπαίνουν στα συμβόλαια με οποιαδήποτε ομάδα. Δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μας και νομίζω δεν υπάρχει ομάδα που το κάνει αυτό. Άρα, προτιμώ να μην σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό».

Ο Πέτρος Μελαΐσης σχολίασε «Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Πάφο. Όμως, στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα νομίζω υπάρχει μία άτυπη συμφωνία να μην αγωνίζεται ο Ζάντερ. Δεν θέλω να συνδέσω αυτούς τους δύο με την περίπτωση του Ζάντερ. Νομίζω οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν την δική τους ευκαιρία να αγωνιστούν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.