Το surprise στην Άντρη Αναστασιάδη – Τη λατρεύουν τα εγγόνια της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Το surprise στην Άντρη Αναστασιάδη – Τη λατρεύουν τα εγγόνια της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Τα 70 της χρόνια έκλεισε η πρώτη κυρία της Κύπρου και τα παιδιά της, της ετοίμασαν ένα πάρτι – έκπληξη.

Η Άντρη Αναστασιάδη την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, είχε τα γενέθλιά της και η οικογένειά της ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη.

Όλα ήταν έτοιμα με την τριώροφη τούρτα στην οποία δέσποζε ο αριθμός 70, που είναι τα χρόνια της Άντρης Αναστασιάδη να βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού της Ινώς Αναστασιάδη περιμένοντας την πρώτη κυρία να σβήσει τα κεράκια. 

Η Άντρη Αναστασιάδη δεν έκρυψε την χαρά της για την έκπληξη με τα εγγόνια της να τρέχουν όλα πάνω της για την φιλήσουν και να της ευχηθούν. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα τέσσερά της εγγόνια κυριολεκτικά έπνιξαν την γιαγιά τους από την αγάπη της με την Άντρη Αναστασιάδη να ανταποδίδει. 

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.