ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος μοτισκλετιστής στο χειρουργείο - Σοβαρά τραύματα από τροχαίο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος μοτισκλετιστής στο χειρουργείο - Σοβαρά τραύματα από τροχαίο

Νεαρός μοτοσικλετιστής από την Αθηένου υπέστη ρήξη σπλήνας και θλάση πνευμονοθώρακα, ύστερα από τραυματισμό του σε οδικό δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής (9/9) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 22:00, γυναίκα ηλικίας 39 χρόνων από την Ορόκλινη, οδηγούσε το αυτοκίνητο της έχοντας μαζί της το ανήλικο παιδί της, στη Λεωφόρο Αμμοχώστου με κατεύθυνση από τη Δεκέλεια προς την Λάρνακα, όταν στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά στην οδό Γαλαξία, ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε 24χρονος από την Αθηένου.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε θλάση πνευμονοθώρακα και ρήξη σπλήνας και εισήχθη στο χειρουργείο.

Στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE