Στα όρια της η σκηνοθέτης της εκπομπής «Όλα Καλά» - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

Στα όρια της η σκηνοθέτης της εκπομπής «Όλα Καλά» - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

Σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του SIGMA «Όλα Καλά» και η Σοφία Βουργίδη δεν είναι και στα καλύτερά της...

Η Σοφία Βουργίδη τρολάρει τους συνεργάτες της με μια φωτογραφία που την δείχνει να μην είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Και οι συνεργάτες της μέσω των social media βρήκαν τον τρόπο να την εκθέσουν.

Μοιράστηκαν στον λογαριασμό του «Όλα Καλά» την εν λόγω φωτογραφία με το σχόλιο: «Πρεμιέρα αύριο και ο ενθουσιασμός μου είναι τεράστιος τα έχουμε όλα έτοιμα και είναι Όλα καλά όπως βλεπεται Τρολάρισμα απο την ίδια τη σκηνοθέτη μας! Σ´ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ...και ας μας κοροϊδεύεις!»

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση στα social media:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE