Στα όρια της η σκηνοθέτης της εκπομπής «Όλα Καλά» - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

Στα όρια της η σκηνοθέτης της εκπομπής «Όλα Καλά» - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

Σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του SIGMA «Όλα Καλά» και η Σοφία Βουργίδη δεν είναι και στα καλύτερά της...

Η Σοφία Βουργίδη τρολάρει τους συνεργάτες της με μια φωτογραφία που την δείχνει να μην είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Και οι συνεργάτες της μέσω των social media βρήκαν τον τρόπο να την εκθέσουν.

Μοιράστηκαν στον λογαριασμό του «Όλα Καλά» την εν λόγω φωτογραφία με το σχόλιο: «Πρεμιέρα αύριο και ο ενθουσιασμός μου είναι τεράστιος τα έχουμε όλα έτοιμα και είναι Όλα καλά όπως βλεπεται Τρολάρισμα απο την ίδια τη σκηνοθέτη μας! Σ´ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ...και ας μας κοροϊδεύεις!»

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση στα social media:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE