Τους τρέλανε η νύφη στο Όμοδος - Με καυτό μίνι χόρεψε...fuego (BINTEO)

Τους τρέλανε η νύφη στο Όμοδος - Με καυτό μίνι χόρεψε...fuego (BINTEO)

Η γνωστή δικηγόρος Άννα Μαρία Βασιλειάδου και ο επι χρόνια σύντροφος της Γιώργος Μαρκίδης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μοναστήρι Τίμιου Σταυρού στο Όμοδος.

Ο γάμος διήρκησε τρεις μέρες, ενώ την Πέμπτη (6/9) είχε προηγηθεί το pre-wedding party με το ζευγάρι να αναβιώνει τα ήθη και τα έθιμα της κυπριακής παράδοσης.

Μετά το μυστήριο γάμου η δεξίωση επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους, με παραστάσεις από χορευτές, το ζευγάρι σαν να βγήκε από παραμύθι και τον Σάκη Ρουβά να απογειώνει την βραδιά. 

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή Άννα Μαρία που μετά από τον πρώτο γαμήλιο χορό με τον σύντροφο της εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ, με ένα λαμπερό μίνι φόρεμα κεντημένο με κρόσια.

Δείτε εδώ το βίντεο! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE