Πρώτο κουδούνι με ερωτηματικά για το τί μέλλει γενέσθαι

Πρώτο κουδούνι με ερωτηματικά για το τί μέλλει γενέσθαι

Το πρωί της Δευτέρας (10/9) κτυπά το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές, οι οποίοι μετά την αναβολή που πήρε η πρώτη μέρα για σχολείο (Παρασκευή 7/9), θα δώσουν κανονικά το παρόν τους.

Σημειώνεται ότι αποφάσεις για το τί μέλλει γενέσθαι αναμένονται την Τετάρτη (12/9) το απόγευμα, όταν τα διοικητικά συμβούλια των ΟΕΛΜΕΚ-ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, σε κοινή συνεδρίαση, θα αξιολογήσουν τις απαντήσεις της Κυβερνητικής πλευράς, επί των προτάσεων που υπέβαλαν την Κυριακή (9/9) και θα λάβουν οριστικές αποφάσεις.

Οι τρείς εκπαιδευτικές οργανώσεις, την Κυριακή (9/9),  στη διάρκεια κοινής συνόδου, διαμόρφωσαν τις θέσεις τους επί της τελευταίας κυβερνητικής πρότασης, τις οποίες και υπέβαλαν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.