ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Ποδοπατήθηκαν σε γήπεδο όπου διεξαγόταν ποδοσφαιρικός αγώνας σπουδαίας διοργάνωσης

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Ποδοπατήθηκαν σε γήπεδο όπου διεξαγόταν ποδοσφαιρικός αγώνας σπουδαίας διοργάνωσης

Ένας νεκρός και 37 τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός της τραγικής κατάστασης που εκτυλίχθηκε σε γήπεδο στη Μαδαγασκάρη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα του 2019!

Οι εξέδρες της Mahamasina είχαν ήδη γεμίσει από 23.000 οπαδούς που θέλησαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαδαγασκάρη και τη Σενεγάλη, όμως εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι αναζητούσαν τρόπο να βρεθούν εντός γηπέδου, τη στιγμή που υπήρχε μόλις μια πόρτα ανοιχτή!

Οι οπαδοί ποδοπατήθηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν από αυτή την πόρτα και όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους των δύο ομάδων που ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατούσε εκτός γηπέδου, υπήρξε ένας νεκρός και 37 τραυματίες.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία σε ποδοσφαιρική ομάδα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE