ΠΑΡΑ-ΤHEMA: Θέλουν Παμπορίδη για Υπουργό Παιδείας- «Ο party pooper…Doer»

ΠΑΡΑ-ΤHEMA: Θέλουν Παμπορίδη για Υπουργό Παιδείας- «Ο party pooper…Doer»

Πολλοί είναι αυτοί που ζητούν την παραίτηση του Υπ. Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη, με το περιοδικό «Down Town» να υποβάλει το ρητορικό ερώτημα, μετά τον Χαμπιαούρη ποιός;

Στο γκαλοπ του περιοδικού φιλοξενούνται οι απαντήσεις τριών συναδέλφων που αν και με χιούμορ στέλνουν στην Υπουργική έδρα τον Γιώργο Παμπορίδη.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής του ΡΙΚ Τάσος Τρύφωνος δηλώνει: «Ο Γιώργος Παμπορίδης θα ήταν ιδανική περίπτωση επειδή έχει αποδείξει ότι είναι Doer και διαθέτει την αποφασιστικότητα και την πειθώ για μια πραγματική μεταρρύθμιση.

Από την πλευρά της συνάδελφος, δημοσιογράφος του SIGMA Ευτυχία Αντρέου αναφέρει: «Γιώργος Παμπορίδης, ασυζητητί. Μια φορά είπε ‘το παναύριν ετέλειωσεν ΄ και το ΄πάρτι σχόλασε’. Ο party pooper μπορεί (και ίσως πρέπει) να ξανακτυπήσει»

Τέλος ο Μαρίνος Νομικός απαντά: «Τον Γιώργο Παμπορίδη και μάλιστα για να ανταλλάσει tweets με τους συντεχνιακούς των εκπαιδευτικών»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE