Νυφούλα η Εύα του «Power of love»

Νυφούλα η Εύα του «Power of love»

Όχι η «σχέση» της με τον Θεσσαλονικιό Κυριάκο δεν οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, κατέφερε όμως μέσα από το…σπίτι της «αγάπης» να κλείσει αρκετές δουλειές και να εξαργυρώσει ετσι την εφήμερη στροφή των ΜΜΕ στο πρόσωπό της

Η Ευα Καλτσή μπορεί τελικά να μη βρήκε τον έρωτα στο σπίτι του «Power of love» αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Μέσα στο ριάλιτι ξεκίνησε μια σχέση με τον Κυριακό που τελικά σταμάτησε πριν καλά καλά αρχίσει. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ντύθηκε νυφούλα και ήταν πολύ όμορφη όπως θα δείτε.

Όχι δεν παντρεύτηκε ούτε έκανε πρόβα νυφικού αλλά πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας. Στη φωτογραφία που πόσταρε στο instagram έγραψε: «Άμα ζεις με φόβους απλά δεν ζεις. Καληνύχτα».


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE