Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει
Η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στην Λευκωσία.
Ο William Andrew O’Sullivan που καταδικάστηκε σε 9ετη φυλάκιση και περίμενε τη δίκη για την έφεση που κατέθεσε, δέχθηκε επίθεση από δύο συγκρατούμενες του, που του «άνοιξαν το κρανίο στα δύο»
Η ζημιά ήταν τόσο μεγάλη που ο O’Sullivan πέρασε 13 μέρες στο Νοσοκομείο ενώ όπως σημειώνεται ο καταδικασθείς το 2015 κακοποίησε των 22 μηνών θετό γιο του, σπάζοντας του το πόδι και προκαλώντας του τόσο σοβαρούς τραυματισμούς που το παιδάκι απεβίωσε με τον ίδιο να ακούει τα κλάματα του και να τον αγνοεί.
Μάλιστα στον οργανισμό του άτυχου παιδιού βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες με τον O’ Sullivan να ισχυρίζεται ότι το παιδί έδειρε η 12χρονη αδελφή του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις