Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμφώνησε ν' αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμφώνησε ν' αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπαίνει ξανά στά ποδοσφαιρικά πράγματα, καθώς σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ συμφώνησε ν` αγοράσει τη Μόντσα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ` εθνικής κατηγορίας στην Ιταλία.


Μετά από 30 χρόνια στην ιδιοκτησία της Μίλαν, ο Ιταλός μεγιστάνας, μαζί με τον συνεργάτη του στην ομάδα του Μιλάνου, Αντριάνο Γκαλιάνι, ολοκλήρωσε τις επαφές για την αγορά του 70% των μετοχών της ομάδας της Λομβαρδίας.

Ο πρόεδρος της Μόντσα, Νικολά Κολόμπο, θα παραμείνει στο πόστο του, ενώ ο Γκαλιάνι θα κάνει το κουμάντο από τη θέση του γενικού διευθυντή του συλλόγου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE