ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και επέβαινε η 23χρονη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, για άγνωστο λόγο εξετράπη από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 22χρονος.
Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και περιπολικά και αμέσως μετά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους δύο άνδρες και την μία γυναίκα. Όλοι διακομίστηκαν στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του 30χρονου και της 23χρονης, ενώ ο 22χρονος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




