Προπόνηση και Συνέντευξη Τύπου για την Εθνική Ανδρών ενόψει Σλοβενίας

Προπόνηση και Συνέντευξη Τύπου για την Εθνική Ανδρών ενόψει Σλοβενίας

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής από τη Νορβηγία και ήδη, όλοι στην ομάδα κινούνται σε ρυθμούς Σλοβενίας.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 21:45 στο ΓΣΠ.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί απόψε με προπόνηση στις 21:00 στο Στάδιο ΓΣΠ. Στις 20:00 θα γίνει η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν μαζί με ένα ποδοσφαιριστή.

Από τον αγώνα με τη Νορβηγία δεν προέκυψε οποιαδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή.

Η Εθνική Σλοβενίας θα προπονηθεί στις 19:30 στο ΓΣΠ. Στις 19:00 η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή των Σλοβένων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE