Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Του Αλέκου Μιχαηλίδη
Απόντος του Υπουργού Οικονομικών, η Επιτροπή εξέτασε το ζήτημα που προέκυψε με τους συμψηφισμούς 16.000 περίπου λογαριασμών της Συνεργατικής Τράπεζας.
Πέραν του σκανδάλου της όλης υπόθεσης, ενδεικτική είναι η είδηση που είναι σε θέση να γνωρίζει το ThemaOnline.
Από τους λογαριασμούς που δεν μεταφέρθηκαν στην Ελληνική χωρίς να υπάρχει τέτοια παρένθεση στη δανειακή σύμβαση, οι 4.500 είναι εξυπηρετούμενοι.
Αυτό τουλάχιστον απεκάλυψε στην Επιτροπή Ελέγχου ο Σταύρος Ιακώβου, εκ μέρους της ΚΕΔΙΠΕΣ.
«Για κάποιον λόγο», όπως ειπώθηκε, «δεν μεταφέρθηκαν με αποτέλεσμα να γίνει συμψηφισμός και σε εξυπηρετούμενους λογαριασμούς».
Προκλήθηκαν σοβαρότατες αντιδράσεις από τους παρόντες βουλευτές, με τον πρόεδρο της Βουλής, Ζαχαρία Κουλία να ζητά εξηγήσεις.
Είναι, σίγουρα άξιον απορίας για τον λόγο του λάθους, το οποίο υποβάθμισε εντέχνως ο Υπουργός Οικονομικών. Για 4.500 τουλάχιστον λογαριασμούς παραβιάστηκε ο νόμος λόγω… βιασύνης;
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Το Υπουργείο σκόπευε να φορτώσει €900.000 στη ΣΚΤ αλλά... δεν τους αφορά το θέμα»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις