ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ του Απόλλων – Στην τελική ΕΥΘΕΙΑ οι δύο ομάδες!

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ του Απόλλων – Στην τελική ΕΥΘΕΙΑ οι δύο ομάδες!

Ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Νικητής της αναμέτρησης ο Άρης, με γκολ του Κυριαζή στο 2ο ημίχρονο.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά πράγματα, είδαν τους παίκτες τους πόσο έτοιμοι είναι, ενώ από πλευράς Απόλλων ντεμπούτο έκανε και ο Νταβίντ Φαουμπαλά.

Πλέον μπήκαν στην τελική ευθεία και οι δύο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα έχουν το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο (15-16/9).

Ο μεν Άρης θα κάνει πρεμιέρα στη Β’ Κατηγορία κόντρα στον Ονήσιλλο Σωτήρας εντός έδρας ενώ ο Απόλλων θα παίξει την δική του 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας κόντρα στη Πάφο επίσης εντός έδρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE