ΠΑΦΟΣ: Διευθυντής ξενοδοχείου ειδοποίησε την Αστυνομία - Διέτρεχαν κίνδυνο δύο άνθρωποι

ΠΑΦΟΣ: Διευθυντής ξενοδοχείου ειδοποίησε την Αστυνομία - Διέτρεχαν κίνδυνο δύο άνθρωποι

Ο Διευθηντής του ξενοδοχείου κάλεσε την Λιμενική για τα δύο πρόσωπα που κινδύνεψαν σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου, τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι καλά στην υγεία τους.

Πρόκειται για 23χρονη από την Ρουμανία που αρχικά κινδύνευσε στην θαλάσσια περιοχή ξενοδοχείου και ακολούθως ο 33χρονος Βρετανός που προσέτρεξε για βοήθεια θέλοντας να την μεταφέρει σωσίβιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Διευθυντής του ξενοδοχείου ειδοποίησε την Αστυνομία ότι μια κοπέλα κινδύνευε στην θαλάσσια περιοχή πλησίον του ξενοδοχείου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.