Η Κύπρια ηθοποιός παντρεύει ζευγάρια στον Δήμο Λάρνακας – VIDEO

Η Κύπρια ηθοποιός παντρεύει ζευγάρια στον Δήμο Λάρνακας – VIDEO

Ένα διαφορετικό ρόλο φέρνει εις πέρας τα τελευταία χρόνια η Κύπρια ηθοποιός, παντρεύοντας ζευγάρια με πολιτικό γάμο στον Δήμο Λάρνακας.

Ο λόγος για την Μόνικα Μελέκη, η οποία τελεί πολιτικούς γάμους ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λάρνακας.

Η σύζυγός του Αντρέα Μελέκη διανύει την δεύτερή της πενταετία ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λάρνακας και έχει τελέσει πολλούς πολιτικούς γάμους.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θεωρεί ότι αυτό είναι πολύ μοναδικό και πολύ ξεχωριστό. Η Μόνικα Μελέκη είπε στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου: «Κάθε φορά μπαίνεις μέσα, συγκινείσαι και πάντα σκέφτομαι πόσο ευλογημένη είμαι γι αυτό το πράγμα».

Και συνέχισε εξηγώντας τον ρόλο της: «Ένας δικηγόρος χωρίζει τους ανθρώπους... ενώ εμείς ενώνουμε τους ανθρώπους. Και το κάθε ζευγάρι είναι τόσο διαφορετικό..».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή 'Με αγάπη Χριστιάνα' στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE