Απτόητος ο Σώρρας - Καλεί σε διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης απο τις Φυλακές

Απτόητος ο Σώρρας - Καλεί σε διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης απο τις Φυλακές

Σε ηχογραφημένο μήνυμά του από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο έγκλειστος Αρτέμις Σώρρας απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του.

Τους ζητά να συγκεντρωθούν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου «να δείξουν ότι κανείς δεν θα πάρει την Δικαιοσύνη από τους Ελληνες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη ΔΕΘ ζητά από τους οπαδούς του να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης που «πούλησε την Μακεδονία», όπως λέει ο ίδιος, ενώ αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση πήγαινε στα διόδια και σήκωνε τις μπάρες νταηλίκι και έλεγε «Δεν Πληρώνω».

https://www.youtube.com/watch?v=err1x9RI7mY

Από Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE