ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Μέτρα και στην Ξυλοφάγου για το τοπικό πιστωτικό ίδρυμα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Μέτρα και στην Ξυλοφάγου για το τοπικό πιστωτικό ίδρυμα

Μέτρα, μη αποκλειομένων και δυναμικών κινητοποιήσεων, προτίθενται να λάβουν οι Λαϊκές Οργανώσεις Ξυλοφάγου και Συνοικισμού και η Οργάνωση των Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) Ξυλοφάγου, λόγω του κλεισίματος της Συνεργατικής Ξυλοφάγου.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Λαϊκές Οργανώσεις Ξυλοφάγου και Συνοικισμού και ΕΚΥΣΥ Ξυλοφάγου εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια τους, για το κλείσιμο της Συνεργατικής Ξυλοφάγου, αναφέροντας πως «είναι αδιανόητο σε μια κοινότητα των 10.000 κατοίκων να μην υπάρχει τράπεζα για εξυπηρέτηση των αναγκών τους».

Οι Οργανώσεις αναλαμβάνουν πρωτοβουλία να συναντηθούν με όλα τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας, ώστε να συζητήσουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε, ενώ παράλληλα σημειώνουν πως θα προχωρήσουν με μέτρα μη αποκλειομένων και δυναμικών κινητοποιήσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE