Έβαλε το κεφάλι του παιδιού στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι – «Είπε κακή λέξη» - VIDEO

Έβαλε το κεφάλι του παιδιού στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι – «Είπε κακή λέξη» - VIDEO

Ένα περίεργο και αηδιαστικό τρόπο σκαρφίστηκε μια μητέρα για να «τιμωρήσει» το παιδί της επειδή όπως ανέφερε η ίδια, είπε κακή λέξη.

Το όλο περιστατικό βιντεοσκόπησε με το κινητό του ο μεγαλύτερος γιος της γυναίκας. Βίντεο που παρουσιάζει τη μητέρα του να κρατάει τον αδελφό του πάνω από την τουαλέτα και να τραβάει το καζανάκι για να τον συνετίσει.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η μητέρα ανέφερε πως το παιδί είπε «λέξη την οποία δεν έπρεπε να πει».

Όταν το βίντεο που τράβηξε ο γιος της αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral, η Αστυνομία της Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών «επισκέφτηκε» την μητέρα.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως ήταν απλά ένα αστείο και πως δεν έβαλε το κεφάλι του μικρού στο νερό.

«Θα έβαζα σαπούνι στο στόμα του, αλλά μετά με κυνήγησε σε όλο το σπίτι για 10 λεπτά. Μετά τον άρπαξα και του είπα ‘θα βάλουμε το κεφάλι σου στην τουαλέτα’, σαν αστείο», δήλωσε στα ξένα μέσα η Kaitlyn Wolf, μητέρα του παιδιού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας της Αστυνομίας για το περιστατικό, ειδοποιήθηκαν και οι υπηρεσίες ευημερίας, όπου αποφάνθηκαν πως δεν εμπίπτει στα πλαίσια της κακοποίησης ανηλίκου.  

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE