ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Άρουν το μέτρο μη διανομής βιβλίων και οι καθηγητές - «Σε ένδειξη καλής θέλησης»

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Άρουν το μέτρο μη διανομής βιβλίων και οι καθηγητές - «Σε ένδειξη καλής θέλησης»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΕΛΜΕΚ το μεσημέρι της Παρασκευής (7/9).

Στο πνεύμα των ενεργειών της ΠΟΕΔ και οι καθηγητές αποσύρουν το μέτρο μη διανομής των βιβλίων στις σχολικές μονάδες.

«Προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση σε σχέση με τη διανομή των βιβλίων στις σχολικές μονάδες και σε ένδειξη καλής θέλησης», η ΟΕΛΜΕΚ, «αποσύρει το μέτρο της μη μεταφοράς και καταμέτρησης/διανομής βιβλίων στην έναρξη της σχολικής χρονιάς από τους εκπαιδευτικούς.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline άρχισε από την Παρασκευή (7/9) η καταμέτρηση των βιβλίων ούτως ώστε να διανεμηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στους μαθητές της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης.

Η ΟΕΛΜΕΚ εκφράζει ανησυχία καθώς «μεγάλος αριθμός βιβλίων δεν έχει φτάσει ακόμα στις σχολικές μονάδες».

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων θα προσέλθουν στα σχολεία τη Δευτέρα (10/9).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE