ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Άρουν το μέτρο μη διανομής βιβλίων και οι καθηγητές - «Σε ένδειξη καλής θέλησης»

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Άρουν το μέτρο μη διανομής βιβλίων και οι καθηγητές - «Σε ένδειξη καλής θέλησης»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΕΛΜΕΚ το μεσημέρι της Παρασκευής (7/9).

Στο πνεύμα των ενεργειών της ΠΟΕΔ και οι καθηγητές αποσύρουν το μέτρο μη διανομής των βιβλίων στις σχολικές μονάδες.

«Προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση σε σχέση με τη διανομή των βιβλίων στις σχολικές μονάδες και σε ένδειξη καλής θέλησης», η ΟΕΛΜΕΚ, «αποσύρει το μέτρο της μη μεταφοράς και καταμέτρησης/διανομής βιβλίων στην έναρξη της σχολικής χρονιάς από τους εκπαιδευτικούς.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline άρχισε από την Παρασκευή (7/9) η καταμέτρηση των βιβλίων ούτως ώστε να διανεμηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στους μαθητές της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης.

Η ΟΕΛΜΕΚ εκφράζει ανησυχία καθώς «μεγάλος αριθμός βιβλίων δεν έχει φτάσει ακόμα στις σχολικές μονάδες».

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων θα προσέλθουν στα σχολεία τη Δευτέρα (10/9).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE