ΑΚΕΛ: Επιστολή Άντρου Κυπριανού στον Πρόεδρο Συμβουλίου Αποφυλάκισης – Η απαίτηση για Ρίκκο

ΑΚΕΛ: Επιστολή Άντρου Κυπριανού στον Πρόεδρο Συμβουλίου Αποφυλάκισης – Η απαίτηση για Ρίκκο

Επιστολή με θέμα την αποφυλάκιση του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα απέστειλε ο Άντρος Κυπριανού.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, ζητά από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Αποφυλάκισης όπως του αποσταλεί η απόφαση του Συμβουλίου για την αποφυλάκιση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Αποφυλάκισης Κρατουμένων Επ’ Αδεία επιστολή με την οποία ζητά να του αποσταλεί η απόφαση του Συμβουλίου για αποφυλάκιση του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Παρατίθεται η επιστολή:

«Λευκωσία, 5 Σεπτεμβρίου 2018
κ. Σώτο Σταυρινίδη
Πρόεδρο Συμβουλίου Αποφυλάκισης
Κρατουμένων Επ’ Αδεία

Θα σας παρακαλούσα να μου αποστείλετε την απόφαση του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως με βάση την οποία αποφυλακίστηκε ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας κ. Ρίκκος Ερωτοκρίτου.
Σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,

Άντρος Κυπριανού
Γενικός Γραμματέας Κ.Ε. ΑΚΕΛ»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE