Η Ευριπίδου ξαπλωμένη κάτω από ένα αυτοκίνητο – Επιχείρησε να το φτιάξει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ευριπίδου ξαπλωμένη κάτω από ένα αυτοκίνητο – Επιχείρησε να το φτιάξει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αναλαμβάνει και ρόλους μηχανικού πλέον; 

Η παρουσιάστρια του SIGMA μέσω των instastories της μας δείχνει ότι έχει ταλέντο και στην μηχανική αυτοκινήτου, πράγμα που έχουμε κάθε λόγο να αμφισβητούμε.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκε κάτω από ένα χαλασμένο αυτοκίνητο και επιχείρησε να το διορθώσει.  

Η όλη επιχείρηση έγινε στα πλαίσια της εκπομπής που θα παρουσιάζει στο κανάλι του Παρισσινού "Όλα Καλά" , η οποία κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου. 

 Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορεί η Κωνσταντίνα να είχε κάθε καλή θέληση να επιδιορθώσει το χαλασμένο αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό, με την ίδια να σκάει στα γέλια, προφανώς με τις επιδόσεις της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE