ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 15χρονο - Τι εντοπίστηκε στην κατοχή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 15χρονο - Τι εντοπίστηκε στην κατοχή του

Συνελήφθη την Πέμπτη (6/9) για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 15χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και διάρρηξης κτηρίου και κλοπής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 15χρονο για έλεγχο, σε δρόμο της Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε σε δύο τσαντάκια, που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο μπουκάλια με οινοπνευματώδες ποτό, δύο κατσαβίδια και το χρηματικό ποσό των €283,80.

Ανακρινόμενος, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι τα όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του, αποτελούν προϊόντα κλοπής, από εστιατόριο στη Λεμεσό, το οποίο είχε διαρρήξει νωρίτερα την ίδια μέρα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE